Vet verbranden
09/05/2014
Show all

Omgaan met honger

Omgaan met honger

omgaan met honger, we hebben onszelf in de afgelopen 50 jaar getraind op het consumeren van zoveel mogelijk eten van alles wat lekker is. Het is gegaan van noodzaak naar eet maar raak! het wordt weggeschreven onder het motto “je moet genieten want je leeft maar 1 keer”.

Welvaart is mooi, welvaart betekent veel van alles, oftewel “The sky is the limit” dat is natuurlijk het allermooiste. Kijk naar Amerika daar hebben ze letterlijk de slogan “Het land van de onbegrensde mogelijkheden” overgenomen in alles, wat dacht je van “All You can eat”. Europa ligt in de kielzog van Amerika en je kunt gerust zeggen dat wat daar gebeurd in ongeveer 1 tot 2 jaar ook in Europa gebeurd. Je kunt nu zeggen dat wij al een aantal jaren bekend zijn met de zelfde uitspraken als daar. De fastfood-restaurants schieten hier letterlijk als paddenstoelen uit de grond. Zit er al een McDonalds dan zetten we op hetzelfde plein er gewoon een Burger King en een KFC naast.

De Cijfers en de feiten van McDonalds (Nederland);

  • 243 Fastfoodrestaurants
  • 162 McDrives
  • 3 Miljoen klanten per week

All You Can Eat Restaurants

omgaan met honger weersta de verleiding Beperk de hoeveelheid

De afbeeldingen zeggen genoeg! Voor een vast bedrag zoveel je maar kunt eten! Maar waarvoor? Wat is de doelstelling?

De producten die je voorgeschoteld krijgt bestaan voornamelijk uit koolhydraten die je lichaam als snelle koolhydraten behandelt, vaak lege koolhydraten, dus suikers! En juist deze worden razendsnel door je lichaam omgezet in vet! Denk aan witte rijst deze heeft een hoge glycemische index en bevat weinig vezels, een handvol rijst bevat ruim 350 calorieën!

Over de rest zwijg ik maar! Behalve onderstaande waarschuwing!

Waarschuwing

Gelieve niet meer te gebruiken dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Het is belangrijk dat u voeding niet alleen eet omdat u het lekker vindt… maar ook combineert met een gezonde levensstijl en een evenwichtig voedingspatroon. In geval van een medische aandoening of fysieke ongemakken raadpleeg dan eerst uw huisarts.

 

1 Comment

  1. Geert schreef:

    Ja inderdaad helemaal waar!!! Geen excuses om vraatzucht te maskeren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

Hi!

Klik op een van onze experts hieronder om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail op info@fit360.nl

× Hi, kan ik u ergens mee helpen?