Chantal

Paul Roelofs en Melanie
Melanie
29/06/2016
Paul Roelofs en Valery Zeegers
Valery Zeegers
22/11/2015

3 jaar geleden had ik al eens met een Personal Trainer getraind in Amsterdam. Mijn doel was toen duidelijk: mijn bruiloft!

Vorig jaar zijn wij weer naar Brabant verhuisd. En inmiddels ben ik bevallen van een tweeling (mei 2014). Ik had één a anderhalf jaar niet meer gesport. Dus het werd weer hoog tijd. Ik wilde me weer fit voelen, energie hebben (die ik zeker nodig heb gezien de tweeling), gewoon lekker in mijn vel zitten en ook nog wat kilo’s afvallen. Ik wil(de) weer zijn zoals op mijn bruiloft!

Maar zoals meerdere malen bewezen kan (en wil) ik dit niet alleen. Ik vind alleen trainen saai, ik weet niet wat ik doe, mijn motivatie is ver te zoeken en ik heb altijd wel een excuus om niet te gaan. Dus ik moest weer op zoek naar een nieuwe PT. Toen ik Paul op internet had gevonden dacht ik; bij hem ga ik zeker mijn doel halen. Hij ziet er uit als een PT, goed gebouwd, ervaring en een aardige en leuke kop. Nou wat wil je nog meer ;-). Ik heb toen mijn zus gevraagd of zij ook zin had om mee te gaan. We hebben op zich hetzelfde doel: afvallen, strak in ons vel zitten en ons goed voelen. Dus waarom zouden we dat dan niet samen doen.

We zijn nu zo’n 5 maanden aan het trainen met Paul en we zitten op een stijgende lijn :-). Mijn spieren kun je weer zien zitten en het vetpercentage wordt ook minder. Wat zo leuk/goed is aan Paul, is dat de lessen nooit hetzelfde zijn. Je echt merkt dat wat je doet ook nut heeft, dat zie je aan het resultaat. En zo snel al! Je gecorrigeerd wordt bij een oefening dus eigenlijk doe je het nooit fout en is de kans klein dat je een blessure oploopt. Paul je ook adviseert op het gebied van voeding. Het is natuurlijk niet alleen maar sporten als je wilt afvallen. Een groot deel zul je ook je eetpatroon moeten aanpassen. Ik snap dat het best een investering is voor sommige mensen om met een PT te trainen. Maar het is het dubbel en dwars waard. Je zult echt versteld staan van het snelle resultaat en hoe leuk sporten ook kan zijn! Ik zou nooit meer anders willen. Na 5 maanden heb ik alweer zoveel resultaat, voel me weer fitter en ben goed bezig me straks weer in bikini te kunnen vertonen ;-). Ik zeg DOEN!

Chantal van Pelt