Jaitske de Graauw

Paul Roelofs en Valery Zeegers
Valery Zeegers
22/11/2015
Paul Roelofs en John
John
12/01/2013

Na jarenlang bezig te zijn geweest met mijn gewicht, werd mijn overgewicht steeds erger. Diëtiste, Weight Watchers, Cambridge dieet, obesitas kliniek, andere personal trainers, etc. Niets wat mij die stok achter de deur hield. Dan maar een operatie? Nee, dat wilde ik ook niet. Ik wilde daarmee mijn lichaam niet verminken. Ik heb niet voor niets al deze organen in mijn lijf. Na 3 maanden de moed er bij neer te hebben gegooi, in een poging het maar te accepteren, vond ik toch dat het zo niet langer kon. Mijn gezondheid stond op het spel, ik kon me niet makkelijk bewegen en deed liever niets dan iets. Gewoon 0,0 % energie! Dit was niet wie ik was en dit was zeker niet wat ik wilde. Na wat Googlen kwam ik bij Paul uit, FIT360.

Bij de intake (december 2013) en de vele gesprekken die daarop volgde, gaf hij mij het vertrouwen om SAMEN met MIJ mijn doel te bereiken. Na 3 maanden (maart 2014) samen aan de slag te zijn: elkaar te vertrouwen, een balans te vinden en te kijken waar ik stond en wie ik ben, gaf Paul mij die “schop” onder mijn kont en ik kwam daar niet onderuit. Ik heb gehuild, ik ben boos geweest en ik heb gescholden. En Paul hield vol, om samen met mij, mijn doel te bereiken!

Hierna lukte het mij om af te vallen, de eerste 20 kg waren er in 6 maanden af. Paul begeleide mij 3 dagen in de week met sporten. De intensiviteit van het sporten werd in die periode beetje bij beetje opgevoerd en ik ging beetje bij beetje steeds verder.

Na 9 maanden sporten bij Paul (september 2014) en 20 kg lichter, werden mijn man en ik zwanger! Wat nu? Ik ben bij Paul blijven sporten, 3 keer in de week. En dit ga ik doen tot zover ik kan in mijn zwangerschap. Het sporten is wel aangepast. En ook

hier weet Paul mij goed in te begeleiden en weet hij waar hij mee bezig is. Nu probeer ik fit te blijven en te sporten tot aan het einde van mijn zwangerschap. Om hierna weer verder te gaan met mijn doel. En dat doel ga ik hoe dan ook, zeker weten, halen, samen met Paul!

Paul is een personal trainer, die naar je luistert, begrip heeft, er voor je is, tijd voor je heeft, aanpakt, doortastend is, realistisch is, mensenkennis heeft en weet wat hij doet en waar hij mee bezig is! Een personal trainer, die samen met je traint en samen met jou voor je doel staat en gaat.

Jaitske   de Graauw