Full-Body-Workout-Fit360
Full Body Workout of split workout
15 februari 2016
Stress
Stress en de oplossing!
3 juli 2017
Laat alles zien

VETVERBRANDING (Iron Cuts)

black-burn-stacker-fit360

Vetverbranding

Vetverbranding, wetenschappelijk genoemd lipolyse, is de afbraak van vet om energie vrij te geven.

Lipolyse of vetverbranding is een fysiologisch proces dat plaatsvindt om energie op te wekken in het lichaam. Vetten (hetzij afkomstig uit voeding, hetzij opgeslagen in het lichaam) worden ‘verbrand’ en omgezet in energie (massa-energierelatie). Bij dit proces wordt triglyceride afgebroken tot glycerol en drie vrije vetzuurmoleculen. Het omgekeerde proces, het opbouwen van een vet, noemt men lipogenese.

Lipolyse wordt beïnvloed door hormonen. Het wordt namelijk geremd door insuline en gestimuleerd door glucagon.

Het verbranden van één gram vet levert 38 kilojoule aan energie op, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden om het lichaam te verwarmen of om te bewegen. Andersom dienen er 38 kilojoule uit vet geconsumeerd te worden om één gram aan vet bij te komen. Ook wanneer te veel koolhydraten (suikers of zetmeel) of eiwitten gegeten worden, kan het overschot aan binnengekregen voeding omgezet worden in vet en opgeslagen worden.

Dit is een belangrijk doelgebied voor de producten op het gebied van gewichtsverlies / vetverbranding, en velen beweren dat ze in staat zijn om het te verhogen. Er zijn vele manieren waarop het kan worden bereikt, bijvoorbeeld door het moduleren van genexpressie of vetcel productie.

De Iron Cuts van Muscle Pharm in de Arnold Series is er 1 die een verschil maakt.

Nu waren de Iron Cuts een prima hulp middel om de laatste stukjes overtollig vet in je lichaam op te ruimen, maar helaas is Arnold tot de conclusie gekomen dat er werd gerotzooid met o.a. de whey supplementen in zijn lijn, Daarom is hij gestopt met zijn lijn binnen Muscle Pharm.

Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen troep zat in de Iron Cuts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hulp nodig? Chat met mij
Accepteer eerst ons privacybeleid om een gesprek te beginnen.