Veiligheid &
Vakkundigheid

Uiteraard zijn wij gediplomeerd. Maar wat belangrijker is dat wij ook nog eens passie hebben voor het vak, een ware drive om samen met u op de best mogelijke manier uw doelstellingen te gaan behalen .

Wij bieden het volgende aan ;

Wij bieden een veilige trainingsruimte aan waar niets aan het toeval is overgelaten. Wij hebben niet alleen een zeer schone en hygiënische trainingsomgeving. Maar we werken ook met de beste tools en vakkundigheid. Wij vertellen u eerlijk wat mogelijk en niet mogelijk is. Uiteraard willen we het beste bij u naar boven halen maar veiligheid is de basis waar wij vanuit werken.

Alleen de beste apparatuur
Wij zijn officieel partner van Technogym

Wij hebben gekozen voor de beste partners in apparatuur en tools, De werking is optimaal en de veiligheid is zo goed als gewaarborgd.

Uw veiligheid
Is onze verantwoordelijkheid

Het waarborgen van de veiligheid kan niet alleen bij de trainer liggen, vaak hoor je dat trainingsmaterialen haperen of kapot gaan tijdens een training. Degene die dan gewond raakt is vaak de gebruiker, wij willen dat zoveel mogelijk voorkomen en daarom hebben wij gekozen voor Technogym.

High Tech Gym 2.0
Ruim 500m2.

U kunt het zich waarschijnlijk niet voorstellen? Maar u bent dan degene die dat allemaal op dat moment voor zich zelf heeft. Geen toeschouwers of andere trainees. U bent daar alleen met uw trainer en/of vriend(in) of partner waar u zelf voor kiest om mee samen te trainen.

Kies voor
Zilver, Goud of Platina?

U kunt bij ons in verschillende abonnementsvormen trainen. U kunt al vanaf een half uur bij ons trainen in een semi pt vorm tot in een a tot z vorm. Dat wil zeggen van redelijk zelfstandig met beperkte materialen tot volledige begeleiding met een voeding & mental coaching traject.